Bureau voor digitale marketing sinds 2011

MD4Media is in 2011 opgericht door Martijn Duker en komt voort uit een initiatief om bedrijven te helpen bij website ontwikkeltrajecten en internet marketing activiteiten. Sinds de start heeft MD4Media al vele ondernemers mogen helpen bij de ontwikkeling van hun online business.

Vanuit heldere klant doelstellingen de juiste online marketingstrategie opstellen is waar MD4Media voor staat. Met behulp van de beschikbare gegevens (bijv. Analytics) wordt sturing gegeven aan de verschillende werkzaamheden die komen kijken bij de uitvoering van de online strategie.

MD4Media gaat verder dan enkel het inzetten van marketing middelen, maar denkt ook met haar klanten mee. Samen werken aan het optimale resultaat en een gezonde toekomst voor uw bedrijf!

Benieuwd of MD4Media iets voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken: +31(0)6 430 313 58.

Kennis maken?

Marcel Nauta
Lifestyle Coach

Martijn is een echte Google en Adwords deskundige die helder en bondig kan uitleggen waar het om draait bij het online adverteren. SEO, SEA, hij kan het uitleggen en aangeven waar je site nog verbetering kan gebruiken en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Als je het allemaal uit handen wilt geven dan is je online marketing bij Martijn in goede handen.

Werner Zuurman
Eigenaar & Chefkok

MD4Media is al een aantal jaren partner van Hotel Restaurant Caracol. In 2014 hebben we succesvol samengewerkt om een nieuwe website inclusief boekingsmodule te realiseren. Het werk van MD4Media heeft onze website goed vindbaar gemaakt op belangrijke zoekwoorden.

Melis de Vries
Directie

Martijn houdt onze digitale belangen goed in de gaten en beheert tot volle tevredenheid onze Google accounts. Hierdoor kunnen wij ons volledig met onze vakantieparken bezighouden. Tevens erg belangrijk: een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Tjekina Hof
Eigenaresse

MD4Media ondersteunt Lincherie te Oosterwolde al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid met onze website en Facebook account. Martijn zorgt ervoor dat onze Lingerie-badmode speciaalzaak uitstekend vindbaar is, via zoekmachines zoals Google en Facebook. Wij ontvangen daardoor veel nieuwe klanten.

6+ jaar

Marketing ervaring

100%

Google AdWords Certified

100%

Google Analytics Certified

Koffie?

Kennismaken