Zoekmachine adverteren (SEA)

Meer relevante bezoekers vanuit zoekmachines

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google en biedt u de mogelijkheid advertenties te plaatsen in de zoekresultaten van Google. Deze advertenties worden in het geel naast en boven de reguliere zoekresultaten getoond.

Google-AdWords-header

Met behulp van specifieke zoekwoorden adverteert u voor specifieke doelgroepen. Op het moment dat iemand zoekt op een zoekwoord uit uw Google AdWords campagne, verschijnt uw advertentie aan de boven- of rechterkant van de zoekresultaten.

Als adverteerder betaalt u alleen wanneer er op één van uw advertenties in Google wordt geklikt. Het rendement van uw campagne wordt volledig inzichtelijk door o.a. de koppeling met het statistiekenprogramma Google Analytics.

Optimaliseren van uw Google AdWords campagne

Het beheren en onderhouden van een Google Adwords account kost tijd en vergt specifieke kennis. Bij MD4Media wordt uw campagne structureel onderhouden door een Google Qualified AdWords Professional zodat u het meeste rendement uit uw investering haalt. Het continue monitoren, bijsturen, analyseren en testen leidt tot betere kwaliteit en meer rendement uit uw Google AdWords campagnes.

MD4Media is officieel gecertificeerd als Google Partner en heeft aantoonbare kennis op het gebied van Google AdWords.

Google-AdWords-Prestatieindex

Google AdWords uitbesteden aan MD4Media?

Wilt u zoekmachine adverteren met Google AdWords uitbesteden of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden hier van, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Samenwerken aan de toekomst?

Samen met een interim online marketeer werken aan de toekomst van uw organisatie? Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen. Vertel ons over uw online ambitie en daag ons uit om het optimale te presteren.

CONTACT OPNEMEN

6+ jaar

Marketing ervaring

100%

Google AdWords Certified

100%

Google Analytics Certified

Koffie?

Kennismaken