Webanalytics

Web Analytics biedt inzicht!

De grote kracht van online marketing is de uitstekende meetbaarheid. Web analytics bieden inzicht! Met die reden kan web analytics ook wel het hart van alle online marketing genoemd worden. Onder web analytics verstaan we in dit geval het verzamelen van data van website- en social media bezoekers.

webanalytics

What gets measured, gets managed.

Web Analytics maakt marketing initiatieven transparant en inzichtelijk

De grootst uitdaging met betrekking tot Web Analytics is de vele data om te zetten naar bruikbare informatie. Vanuit welke bronnen bereiken mensen de website? Welke campagne hebben bijgedragen aan de gerealiseerde omzet? En hoe verhouden gegevens zich tot andere periodes?

De web analytics data biedt sturingsinformatie voor alle marketing initiatieven. Op deze manier kan een complete online marketing strategie op basis van cijfers worden nageleefd.

Wat kan MD4Media op het gebied van Web Analytics voor je betekenen?

MD4Media kan op meerdere vlakken ondersteuning bieden m.b.t. web analytics. Van het starten met web analytics tot diepgaande rapportages en advies. Door de brede kennis in online marketing is MD4Media instaat de web statistieken te vertalen naar strategische en rendementgerichte adviezen.

Web analytics vormt het hart van online marketing. MD4Media staat voor u klaar om u web analytics correct te implementeren en vanuit daar verder te kijken naar de vele mogelijkheden op het gebied van online marketing. Kennismaken? Neem gerust contact op en bespreek onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden.

Gerelateerde diensten

Neem contact met ons op

Samenwerken aan de toekomst?

Werken op basis van beschikbare data en cijfers? Wij brengen graag uw online business volledig inzichtelijk met behulp van Google Analytics. Vanuit een solide basis zetten wij graag samen met u de stapvoorts. Kennismaken onder het genot van een kop koffie?

CONTACT OPNEMEN

6+ jaar

Marketing ervaring

100%

Google AdWords Certified

100%

Google Analytics Certified

Koffie?

Kennismaken