Social Media Adverteren

De opkomst van social media adverteren

Binnen de online marketing wereld zijn social media de laatste tijd een steeds belangrijke rol gaan innemen. Niet alleen voor de gebruikers van bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn, maar ook voor bedrijven en adverteerder. Waar de gemiddelde online marketeer een aantal jaar geleden Google als vrijwel enige marketing en belangrijkste kanaal inzette, blijkt de inzet van social media voor veel branches ook zeer effectief gebleken.

social-media-adverteren

Bereik een specifieke doelgroep met social media adverteren

Met behulp van social media marketing is het mogelijk om heel gericht een specifieke doelgroep te benaderen. Niet alleen op het moment dat deze bezoeker ook daadwerkelijk naar jouw product of dienst op zoek is, maar ook confrontatie tijdens het reguliere gebruik van social media. Daarnaast kan interactie plaatsvinden op social media waardoor een boodschap snel verspreid kan worden.

Door de vele targeting (bijvoorbeeld interesses, opleiding en demografische of geografische gegevens), advertentie mogelijkheden en uitstekende meetbaarheid is social media marketing de laatste jaren een belangrijke onderdeel geworden van de complete online marketing strategie.

Bouw aan je merk, bouw aan je doelgroep

Grootste en bekendste social media platform in Nederland is momenteel Facebook. Met meer dan 7,5 miljoen gebruikers biedt Facebook enorm veel mogelijkheden om binnen social media aan je merk te bouwen en zeer gericht de juiste doelgroep te bereiken. Bouwen aan je fanbase biedt mooie kansen om doelen als branding, sales of leads te behalen.

Starten met social media adverteren?

Bent u van plan om te gaan starten met social media adverteren? Of bent u benieuwd naar de diverse targeting en advertentiemogelijkheden van de verschillende platformen? MD4Media vertelt u graag over de mogelijkheden om uw doelgroep op een effectieve wijze te bereiken. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Samen uw doelgroep bereiken?

Laat social media ook voor uw organisatie werken. Stel met MD4Media uw social media marketing strategie op. Samen werken aan een kwalitatieve fanbase en de toekomst van uw organisatie?

CONTACT OPNEMEN

6+ jaar

Marketing ervaring

100%

Google AdWords Certified

100%

Google Analytics Certified

Koffie?

Kennismaken