Intermediair

Interim Online Marketeer nodig?

Is uw organisatie op zoek naar een tijdelijk kracht voor uw (online) marketing afdeling? Of heeft uw organisatie iemand nodig voor het ontwikkelen van nieuwe online marketingactiviteiten of het opleiden van medewerkers? MD4Media is in te huren als online marketeer op interim basis.

Kennis en ervaring met internet marketing

Met 6+ jaar ervaring in de internet marketing branche bij verschillende bureaus is een sterke basis gelegd in zowel het strategisch denken als het uitvoeren van online marketing. Samen doelen bepalen, strategie uitstippelen, marketing campagnes uitzetten en beheren. In alle gevallen geldt; samen met de klant werken aan het optimale rendement.

Door te kiezen voor MD4Media als Interim Online Marketeer kies je voor:

  • Een Online Markteting specialist
  • Met afgeronde HBO-opleiding
  • Minimaal 6 jaar werkervaring
  • Google AdWords Certified Partner
  • Google Analytics IQ

Interim Online Marketeer; van strategie tot realisatie

MD4Media is beschikbaar voor alle bedrijven die met online marketing bezig (willen) zijn. MD4Media richt zich op online marketing in de brede zin van het woord. Van strategie tot realisatie. Kennisgebieden zijn o.a. online strategie, SEO, SEA, webanalytics en conversie optimalisatie.

Wilt u eens kennismaken of informeren naar de beschikbaar? Neem gerust contact op en bespreek onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden.

Samenwerken aan de toekomst?

Samen met een interim online marketeer werken aan de toekomst van uw organisatie? Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen. Vertel ons over uw online ambitie en daag ons uit om het optimale te presteren.

CONTACT OPNEMEN

6+ jaar

Marketing ervaring

100%

Google AdWords Certified

100%

Google Analytics Certified

Koffie?

Kennismaken