Conversie optimalisatie

Haal optimaal rendement uit uw website bezoekers

Een goede en aantrekkelijke website is erg belangrijk, evenals goede noteringen in zoekmachines. Uiteindelijk draait het echter om het resultaat van de website. Worden er voldoende producten besteld? Wordt er regelmatig contact opgenomen door website bezoekers? Worden er aanvragen gedaan via uw website? De belangrijkste vraag is uiteindelijk… Haalt uw bedrijf eigenlijk wel het maximale rendement uit de website bezoekers?

Gebruiksvriendelijk

Belangrijk aspect bij conversie optimalisatie is het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website. Is de flow van uw website logisch ingericht, bevinden call-to-actions zich op de juiste plaats, kunnen mensen eenvoudig formulieren invullen? Dit zijn slechts een aantal zaken die te beïnvloeden zijn om het conversiepercentage (en dus rendement) van uw website te laten stijgen.

conversie-optimalisatie-proces

MD4Media ondersteunt bij het optimaliseren van uw website voor meer rendement en zorgt voor volledig inzicht in de prestaties van uw online activiteiten. Conversie optimalisatie is een continue proces waarbij veel kennis en ervaring komt kijken. MD4Media is daarbij graag uw internetpartner.

Uw doelen meetbaar met Google Analytics

Om te kunnen sturen op doelstellingen is het noodzakelijk om de meetbaarheid van uw website goed te verzorgen. Met Google Analytics kunt het gedrag van uw website bezoekers op de voet volgen. U kunt zien via welke wegen leads/sales binnenkomen, maar ook waar zich mogelijke problemen in de sales funnel bevinden.

Bezoekersaantallen Google Analytics

Door een continue proces van meten, analyseren en optimaliseren kunt u uw site beetje bij beetje steeds effectiever maken.

Gaat u samen met ons de uitdaging aan?

MD4Media gaat graag de uitdaging met u aan om uw website effectiever te maken en meer rendement uit uw website te halen. Veel klanten zijn u voorgegaan. Zij hebben samen met ons een verbetering in conversiepercentage gerealiseerd, wat uiteindelijk resulteerde in omzet verhoging.

Samenwerken aan de toekomst?

Samen met MD4Media werken aan de effectiviteit van uw website? Wij werken graag samen met inspirerende bedrijven en personen. Vertel ons over uw online ambitie en daag ons uit om het optimale te presteren.

CONTACT OPNEMEN

6+ jaar

Marketing ervaring

100%

Google AdWords Certified

100%

Google Analytics Certified

Koffie?

Kennismaken