WadEvents

Online strategie & Realisatie responsive websites

MD4Media is sinds de oprichting van WadEvents (voorheen Evenementenbureau Terschelling) nauw betrokken bij de groei en bloei van het bedrijf. Gezamenlijk hebben we een online strategie bepaald, waar we op dit moment nog dagelijks aan werken. In het gehele proces is veel aandacht besteed aan branding, goede vindbaarheid (zowel natuurlijk als betaald), leadgeneratie, conversie, maar zeker ook de processen m.b.t. lead opvolging en aftersales.

Ontwikkeling responsive website

Vanuit het strategische marketing advies is naar voren gekomen dat communicatie vanuit een sterke merknaam voor de langere termijn veel voordelen biedt t.o.v. communicatie vanuit diverse losse entiteiten per eiland. Voor de ‘nieuwe’ merknaam ‘WadEvents’ heeft MD4Media een volledig responsive website ontwikkeld. De website is op zowel een desktop computer, tablet als mobiele telefoon goed te gebruiken.

Het doel van deze website is dat mensen een goed gevoel krijgen van de mogelijkheden die WadEvents biedt. In de toekomst zal de website meer ingezet gaan worden voor andere marketing doelen (SEO en leadgeneratie).

Migratie websites naar nieuwe domeinnamen

De naamswijziging van Evenementenbureau Terschelling naar een corporate merknaam heeft consequenties gehad voor de verschillende domeinen en websites die ten tijde van de naamswijziging actief waren. MD4Media heeft de gehele (SEO) migratie van de naamswijziging en veranderende domeinnamen van begin tot eind begeleid. Hierdoor is er geen SEO waarde verloren gegaan en konden goede posities in Google behouden blijven.

Van strategie tot uitvoering – Zowel online als offline

Naast alle online marketing gerelateerde zaken is MD4Media ook nauw betrokken bij de uitwerking van offline communicatiemiddelen. Zo is ondersteuning geboden bij de ontwikkeling van de huisstijl, folders, beursstand en is de bedrukking van de kleding begeleid. Online business van A tot Z.

Bekijk website

 

 • Datum:
  01/01/2015
 • Categorieën:
  Online Strategie, Responsive website
 • Opdrachtgever
  WadEvents B.V.
 • Website
  wadevents.nl

Deel ons werk