Bed & Beemster

Realisatie responsive websites & Beeldbewerking fotomateriaal

MD4Media heeft besloten om per 1 juni 2015 de focus volledig te richten op online marketing. Het voornemen om zelf geen websites meer te ontwikkelen is recentelijk toch even aan de kant geschoven. Voor familie (Nicht Wieselore) is een uitzondering gemaakt. Dat heeft geresulteerd in het feit dat afgelopen maand de nieuwe website van Bed & Beemster is opgeleverd.

De website is gebouwd middels een responsive stramien, waardoor de website goed te bekijken is op verschillende apparaten. Aangezien zo’n 50% van de mensen tegenwoordig een website bezoekt met een mobiele telefoon of tablet is dit een enorm belangrijk aspect geworden voor deze website.

Om meer sfeer over te brengen in de website, hebben we de foto’s bewerkt met een bekend filter van Instagram. Hierdoor komen de kleuren nadrukkelijker naar voren. Bed & Beemster gaat zelf aan de slag met het vullen van de website en het vullen van de social media kanalen. Komende periode zal ook aandacht worden besteed aan het verkrijgen van verwijzingen naar de website.

Bekijk website

 

 • Datum:
  01/01/2015
 • Categorieën:
  Responsive website, Social Media
 • Opdrachtgever
  Bed & Beemster
 • Website
  www.bed-beemster.nl

Deel ons werk