Google AdWords budget terugboeken

Google AdWords budget terugboeken

6 december 2012 SEA 0

Bij regelmatig gebruik van Google AdWords wil het nog wel eens gebeuren dat je het Google AdWords tegoed dat beschikbaar is op een account wilt terugboeken naar je rekening. Het kan zijn dat je als adverteerder een storting hebt gedaan in een verkeerd account, maar het kan ook zijn dat je simpelweg per direct wil stoppen met adverteren en het overgebleven budget niet meer wil investeren in de Google AdWords advertenties.

In de instellingen van Google AdWords is hier niets over te vinden. De mogelijkheid lijkt gewoonweg niet te bestaan. Toch is het wel mogelijk om budget terug te laten boeken. Als gebruiker is het wel een vereiste dat het gebruikte account wordt geannuleerd. Na annulering zal et resterende saldo van het account automatisch terug worden gestort.

Annulering van uw Google AdWords account

  • Meld u aan bij uw AdWords-account op http://adwords.google.nl.
  • Klik op het tabblad Mijn account en selecteer Voorkeuren.
  • Klik onder aan de pagina in het gedeelte ‘Account annuleren’ op Dit account annuleren.
  • In het pop-up-venster dat wordt weergegeven, vindt u links naar de oplossing van veelvoorkomende problemen, kunt u ons uitleg geven over waarom u uw account annuleert en kunt u bevestigen dat u uw account wilt annuleren door onder aan het venster op Mijn account annuleren te klikken.

Zoals eerder genoemd wordt het resterende saldo van het account automatisch terug gestort.
Let op! Dit geldt natuurlijk niet voor resterende bedragen van promotiecoupons.

About the author

md4media: Al ruim 6 jaar werkzaam als online marketeer waarbij ik veel ondernemers heb mogen helpen bij de ontwikkeling van zijn/haar online business. Vrijwel altijd werkend op basis van cijfers (Webanalytics) en in goede harmonie met de klant werken aan optimaal rendement.

0 reacties

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef een reactie